close

BIST100

EURO

EUR/USD

USD

E-ŞUBE
Üye Girişi

Algolab

Borsa İstanbul pay senetleri ve vadeli işlemler piyasasında algoritmik işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
ALGOLAB'E GİRİŞ
Alternate Text

Algolab, DenizBank müşterilerinin Deniz Yatırım hesabı ile Borsa İstanbul pay senetleri ve vadeli işlemler piyasasına emir iletimi yapabildikleri, Türkiye’nin ilk çevrimiçi algoritmik işlem platformudur.

 

Algolab’in Avantajları Nelerdir?

 

  • Tüm servisler Bulut sisteminde olduğundan herhangi bir kurulum gerektirmez.
  • Web sitesi ve mobil uygulamadan direkt olarak erişilir.
  • Algoritmalarınız sistemden çıkış yapsanız bile işlem yapmaya devam eder.
  • Derinlik ve anlık fiyat izleme ekranları dahil herhangi bir hizmet bedeli talep edilmez.
  • Gerçekleşen emirleriniz için isteğiniz doğrultusunda sms ve e-mail bildirimi yapar.
  • Talep edilen algoritmalar için yazılım desteği ve yatırım danışmanı ile çalışma imkanı sunar.
  • Algoritmik işlem yanında piyasa veya limit fiyatlı emir verilebilmekte, emir girişinde kar al zarar durdur seviyeleri belirlenerek zincir emir gönderilebilmektedir.
  • Algoritmik işlem stratejilerini demo olarak çalıştırma ve backtest yapma imkanı vererek müşteriye gözlem yapma şansı sunar.
  • Deniz Yatırım Kantitatif Analiz Raporları hizmeti ile şirket bilançolarını sürekli takip etmeye gerek kalmadan yatırım yapılan şirketin raporunu gün sonunda e-posta adresinize iletir.
  • API Hizmeti ile Borsa İstanbul pay piyasası ve vadeli işlemler piyasasında kullanmayı istediğiniz işlem stratejisi ile emirlerinizi iletebilir, anlık ve derinlik veri görüntüleyebilirsiniz.

Bilgi ve beklentisi farklı olan her yatırımcının kullanımına uygun Algolab ile üç modül ile otomatik al-sat yapılabilmektedir:

 

Hazır Stratejiler: Sadece kullan butonuna basılarak bir isim verilmesi durumunda standart parametrelerle kaydedilecektir. Kullanıcı tarafından istenilen parametreler değiştirerek de kayıt edilebilir ve çalıştırabilir.

 

Sürükle Bırak: Kodlama bilmeyen yatırımcıların uygulamak istedikleri yatırım stratejilerini ilgili kutucuklara karşılık gelen fonksiyonları ekleyerek kolay bir şekilde strateji oluşturmalarına yardımcı olur.

 

Kodlama Editörü: Algolab C# yazılım dilinde kod yazılmasına imkan sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. C# yazılım dilinin tüm özellikleri ve Algolab’ e özgü olarak engine katmanının özel fonksiyonları ile istenilen özellikte formüller oluşturulabilmektedir. Algolab kullanımına ilişkin tüm bilgiler kütüphane bölümünde yer almaktadır.