close

BIST100

EURO

EUR/USD

USD

E-ŞUBE
Üye Girişi

TradingView

Deniz Yatırım hesabınızla platformlarımızdan TradingView teknik analiz aracını kullanarak gelişmiş teknik analizlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Alternate Text

TradingView, dünya üzerinde 50 milyondan fazla yatırımcı tarafından küresel piyasalardaki fırsatları takip etmek için kullanılan bir grafik platformudur. Güncel verilere hızlı erişim ve kapsamlı teknik analiz imkanı sunar. TradingView, geniş veri olanağı sunmanın yanı sıra analitik araçlar içerir. Ayrıca strateji geliştirmek için tüm yatırımcılara kapsamlı grafikler ve ekonomik takvimde piyasa güncellemelerini takip etmeye ve yeni fırsatları tespit etmeye yönelik araçlar sunarak önemli avantajlar sağlar.

Döviz Endeksi, yatırımcıların doğru kararlar vermelerine yardımcı olabilir çünkü doların diğer önemli para birimleri karşısındaki performansını değerlendirir ve ekonomik göstergelerle ilişkilendirir. Ekonomik takvim ise bu önemli olayların zamanlamasını belirler ve yatırımcıların dikkatini çeker, böylece piyasa trendlerini daha iyi anlamalarına yardımcı olur.

TradingView hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

Platform Özellikleri

  • Hem masaüstü hem mobil uyumlu
  • Tüm analizler bir yerde
  • Alarmlar ve Al/Sat Bildirimleri
  • Yüzlerce yerleşik gösterge ve strateji, akıllı çizim araçları